De Grootouderremedies
Wat doen we

De Grootouderremedies

Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld.

Een Hopi profetie
Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand en de vrouwelijke aspecten weer terug zouden keren in de samenleving.

In een tijd, waarin er zoveel verandert, is het moeilijk om bij jezelf te blijven. De kosmos roept om meer vrouw en meer hart, maar dat is niet zo eenvoudig in een wereld waar juist meer man en meer verstand gepredikt wordt. Dan is het moeilijk om je hart te blijven volgen en naar je intuïtie te blijven luisteren. Maar er is onder de oppervlakte een heleboel gaande, steeds meer en meer mensen  gaan mee met de  stroom en ontdekken dat het nieuwe Watermantijdperk vol beloften zit. Om het proces van deze transformatie te ondersteunen, heb ik de Dertien Grootmoedersremedies ontwikkeld, en terwijl ik daar mee bezig was en ondertussen ook weer nieuwe inzichten kreeg, dienden zich ook nog eens elf andere remedies aan, waaronder de Zeven Grootvadersremedies en een aantal combinatieremedies. Stuk voor stuk helpen deze remedies ons om meer vanuit ons hart te gaan leven, onze verbinding met Moeder Aarde terug te vinden en om ons kosmisch bewustzijn verder te ontwikkelen.

De Grootmoederremedies
Heel toevallig kwam ik in contact met de energie van de Grootmoeders. Een energie die ik vaag herkende. Dit moest iets van deze nieuwe tijd zijn.

Een zeer wijze, rustige, vrouwelijke energie, vol liefde, vrede, weten, aanvaarding en contact met Moeder Aarde. Het voelt als een ruggensteun in een tijd waarin alle normen en waarden op losse schroeven komen te staan. Een tijd vol onzekerheid, angst en ratio. Om de balans terug te brengen moest er wel een heel krachtig en toch zacht, vrouwelijk antwoord komen.

In het voorjaar van 2013 woonde ik de introductie bij van het boek ‘Visions of Wisdom’ van Judith Moore en Sean Sands. De schilderijen van de dertien Grootmoeders, die in het boek afgebeeld zijn, stonden daar in volle glorie en ze maakten indruk! Hoewel ik tot dan toe niets met Indianen, Indiaanse mythen en profetieën had, raakte ik geïnteresseerd en niet lang daarna begon ik over de dertien Grootmoeders te dromen.

Eén van de Grootmoeders verscheen in mijn droom en maakte me duidelijk dat ik van haar energie een remedie moest maken. Deze bleek van een bijzonder hoge frequentie te zijn, zeer krachtig. Deze remedie leek tot elk niveau van je wezen door te dringen. In de weken daarna kwamen de overige Grootmoeders aan bod, en zo ontstonden er dertien remedies. De energie van deze Grootmoedersremedies voelt aan als een warm bad, als een thuiskomen. Ze hebben het vermogen ons met dit veld van helende energie te verbinden. Elk van de dertien Grootmoeders heeft haar eigen boodschap en werkingsgebied.

De Grootvaderremedies
Terwijl ik in mijn praktijk een jaar lang de Grootmoedersremedies gebruikte en zag hoe ze hun werk deden, kreeg ik af en toe contact met een heel andere energie, die zo mooi was, dat ik daar ook een remedie van maakte. Na vier van die ervaringen kwam ik erachter, dat dit Grootvaderenergieën waren. Iemand had ooit wel eens gezegd dat er zoiets bestond, maar daar had ik eerlijk gezegd weinig aandacht aan geschonken. Na wat zoeken op het internet, vond ik dat deze (spirituele) Grootvaders daadwerkelijk bestonden in de legenden van een oude Indiaanse stam.

In het noorden van de Verenigde Staten en in Canada wonen stammen die een verhaal hebben over de Zeven Grootvaders. Deze (spirituele) Grootvaders hebben ooit, volgens de verhalen, de mensen een aantal normen en waarden geleerd, waardoor ze een beter mens konden zijn. Elk van de zeven Grootvaders heeft zijn eigen les en boodschap en van deze zeven energieën heb ik ook een remedie gemaakt.

De aanvullende remedies
Als aanvulling is er ook een remedie van de dertien Grootmoeders tezamen; deze heet ‘de Raad van de dertien Grootmoeders’, is er ook een remedie van de zeven Grootvaders en van de Grootvaders en Grootmoeders tezamen, het Grootouderveld.

Het boek van Judith Moore verhaalt ook nog over ‘the One”, die voelt voor mij als een sterke verbindende energie, ook daar is een remedie van en als aanvulling zijn er ook nog  twee remedies die kunnen helpen de energie van deze grootouders op een zachte manier te ‘aarden’. Deze remedies heten Agnihotra en de Levensbloem.

Verpakking en gebruik van de remedies
De remedies zitten in flesjes van 30ml. In de bijzondere verpakking zit tevens een kaart waarop uitgelegd wordt wat de boodschap van de remedie is en een flyer met algemene informatie. Op het etiket van het flesje staat het gebruik vermeld: 4 x daags 1 spraytje op de huid of in de mond. De conservering van de remedies is op basis van Weinbrand. (38%)

Van het gebruik van de remedies zijn geen bijwerkingen bekend.

Het doel van de remedies
De remedies verbinden je met het helende, wetende ( of morfische) veld van de Grootouders. Ze werken op alle niveaus van je wezen, openen je hart voor het nieuwe tijdperk en zorgen dat je de nieuwe energie in de aarde kunt zetten.

Het boekje ‘Remedies voor een nieuw tijdperk’
We leven op het ogenblik in een tijd van verwarring en onrust, een nieuw tijdperk begint. In het boekje ‘Remedies voor een nieuw tijdperk’ wordt uitgelegd wat de rol van de Grootouders is in deze overgangsfase en hoe we gebruik kunnen maken van dit informatieveld. De boodschappen van verschillende Grootouders en bijbehorende remedies worden omgeschreven, net als de aanvullende remedies. Dit boekje gaat vergezeld van een 26-tal stevige, gelamineerde kaarten, die kunnen worden gebruikt om mee te mediteren of als referentie om de juiste remedie voor jezelf of een ander uit te zoeken.

Het boekje is met zorg samengesteld en uitgevoerd, CO2 neutraal geproduceerd en zo ingebonden, dat het makkelijk is open te slaan. Het heeft een handzaam formaat, heeft dezelfde afmetingen als de kaarten (12x12 cm) en is verpakt in een smaakvol doosje, tezamen met de kaarten. In het doosje zit tevens een flyer met algemene informatie.

U kunt de webwinkel bezoeken:     www.13grandmothersremedies.com

Mijn wens
Ik hoop met heel mijn hart dat deze remedies mee zullen helpen de mensen in dit nieuwe tijdperk te laten aarden; ze een verschil zullen maken en velen er een extra zetje van krijgen om het leven op aarde stralender liefdevoller en vrediger te ervaren.

Marianne Lucardie