Wat doen we

De Energetische Atlascorrectie, een nieuwe balans

Energetische Atlascorrectie – Klaar voor de Nieuwe Tijd

De Atlas is je bovenste nekwervel. Hij draagt het hoofd en is als het ware de poort naar de rest van je lichaam. Bij bijna iedereen zit deze nekwervel niet in de optimale positie, waardoor er logischerwijs klachten kunnen ontstaan op lichamelijk en geestelijk gebied.

Na jarenlange ervaring met de standaard correctiemethode ben ik, Peter Lucardie, er per toeval achter gekomen dat er nóg een manier mogelijk is: de Energetische Atlascorrectie. Deze manier is prettiger en heeft een minstens zo diepe uitwerking.Bij deze evolutionaire methode wordt ook de spirituele kant benaderd: doordat je Atlas de ‘poort’ is tussen de kosmos en je hart (chakra), is de natuurlijke positie van deze wervel de sleutel tot een dieper spiritueel bewustzijn. Het recht immers je rug, waardoor je lichaam als het ware uitgelijnd wordt. Je fysieke en spirituele (en emotionele) balans wordt beter, en het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Je spirituele bewustzijn kan zich hierdoor optimaal ontplooien. Ook helpt de Atlas in zijn natuurlijke positie mee aan het activeren van de nog onontwikkelde delen van je ‘zijn’. Alle informatie vanuit je hoofd, je hart en alles wat ‘is’ vinden zo een optimale doorgang. Het helpt je om met beide benen op de grond te komen en te aarden in deze Nieuwe Tijd.

Gebleken is dat de Atlas zit ter hoogte van het achtste chakra, genaamd 'kosmisch doorstromingschakra.' Dit chakra geeft je toegang tot jouw innerlijke mystieke verbinding en helpt je contact te maken met hogere bewustzijnsniveaus. Een Energetische Atalscorrectie helpt dus ook bij het goed functioneren van het achtste chakra.

Het mag duidelijk zijn, dat er bij de Energetische Atlascorrectie NIET gemanipuleerd of 'gekraakt' wordt.

Na het uitvoeren van de Energetische Atlascorrectie pas ik een Harmonisatie toe . Dat vergemakkelijkt de aanpassing aan de nieuwe situatie, en geeft ook de gelegenheid om datgene dat op bewust of onbewust niveau belastend is, kwijt te raken. Te denken valt daarbij aan belastingen die we mee hebben gekregen van (voor)ouders of die ontstaan zijn door medicatie en vaccinaties, diverse vormen van straling, verdovingen en/of narcose, voeding enz. Het is gebleken dat op deze manier ook angst en trauma's verdwenen. Dit is dus een aanvulling op de Energetische Atlascorrectie.

Mensen die deze behandeling ondergingen hebben onder andere het volgende ervaren op fysiek niveau:

-       Zich sterker voelen

-       Betere weerstand

-       Verdwenen allergieën

-       Concentratieverbetering

-       Beter zicht

-       Verdwenen beenlengteverschil

-       Verbeterde balans

-       Verdwenen klachten in de nek, schouder, rug, heup, knieën en enkels

-       Verdwenen klachten als gevolg van een whiplash

-       Verdwenen hoofdpijnen

-       Verdwenen oorsuizen (tinnitus)

-       Niet meer tandenknarsen

-       Geen steunzolen meer nodig

Doordat elk persoon anders is kan de energetische Atlascorrectie bij iedereen een andere uitwerking hebben. Niet alleen lichamelijk, maar ook op psychisch, innerlijk, emotioneel en spiritueel niveau zijn de ervaringen positief:

-       Innerlijk sterker en krachtiger voelen (zelfvertrouwen)

-       Beter in je vel zitten

-       Intuïtiever

-       Gevoeliger

-       Rustiger

-       Het gevoel ‘geland’ te zijn

-       Meer in contact met jezelf en je omgeving

-       Beter omgaan met stress

-       Opener en meer balans

-       Herboren gevoel

Kijk eens naar DIT mooie verhaal!

De energetische Atlascorrectie is geen wondermethode. Maar een energetisch gecorrigeerde Atlas zorgt wel voor een optimaal evenwicht, wat de basis is van een goed functionerend zelfhelend lichaam.  

Het gaat hierbij om een eenmalige behandeling, die wordt uitgevoerd zonder hulpmiddelen, machines of manipulatie. Na enkele weken vindt een controle, evaluatie en  nabehandeling plaats.

Voor beide afspraken betaalt u in totaal €160,00 als volwassene en als kind (tot 16 jaar) in totaal €100,00. Dit is altijd inclusief de harmonisatie. 

Onlangs ben ik er achter gekomen dat, net als bij mensen, ook bij paarden de Atlas niet in de optimale positie staat. Je kunt je voorstellen dat paarden, edel als ze zijn, hier ook enorm veel baat bij hebben. Ook zij beschikken immers over een hoge mate van intelligentie en gevoel. Niet zelden beweren ruiters zelfs meer in contact te staan met hun paard na de Energetisch Atlascorrectie. Ok bij paarden pas ik een harmonisatie toe. Wat voor paarden geldt, geldt ook voor andere (huis)dieren. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op.

 "Er is meer mogelijk dan we voor mogelijk houden"

Energetische Atlascorrectie is ook op Facebook