Wat doen we

Marianne’s Remedies


Ze had toen al een tijd het gevoel dat die oude bloesemremedies niet meer werkten zoals ze dit vroeger deden. Omdat deze remedies een essentieel deel van haar werk waren, zocht ze naar manieren deze oude remedies meer kracht te geven. Haar diepe wens werd verhoord, want ze ontwikkelde de Grootmoeders- en Grootvadersremedies, die het gemis aan hogere frequenties in de remedies waarmee ze tot dan toe werkte, voor haar opvulden. Ze zijn te mooi om alleen maar voor haar eigen praktijk  te houden, dus zijn ze inmiddels voor een ieder beschikbaar.

Wat begon als het concept van de Grootoudersremedies,  is inmiddels uitgebreid met  remedies met net zo’n sterke werking, maar dan op telkens  een ander gebied. De Grootoudersremedies helpen ons om een stevige basis in het Watermantijdperk te krijgen  en onze mannelijke en vrouwelijke kant in balans  te krijgen. De remedies voor een Nieuwe Tijdperk geven ons op verschillende vlakken steun om een mooiere wereld te maken en ons te verbinden met de kosmos en de 13 Chakra’s remedies  helpen ons om ons nieuwe chakrasysteem in balans te krijgen.

U kunt de website/winkel bezoeken:     www.13grandmothersremedies.com

Mijn wens
Ik hoop met heel mijn hart dat deze remedies mee zullen helpen de mensen in dit nieuwe tijdperk te laten aarden; ze een verschil zullen maken en velen er een extra zetje van krijgen om het leven op aarde stralender, liefdevoller en vrediger te ervaren.

Marianne Lucardie